Rreth Meje

Adda’s All

Më pëlqen të shkruaj, fotografoj dhe të sjellë ushqim të mirë jo vetëm për tavolinën time dhe të ftuarit por dhe për ju.

Horizontet e largëta të udhëtimeve të mia i marr me vete për t’i sjellë në këtë blog, me ju prej 5 vjetësh tashmë.

Aventura personale e një vajze si ju që dashuron verën, Kitty-n (mikun tim katërputrosh), pemën e Viti të ri, tortën me mollë, qumështin me biskota, kafen ekspres, romanet rozë njujorkez, melodinë e “La vie en Rose” , bukën me djathin francez dhe detin në dimër.

7
addasall-1
adasall
home-uarda-shahinaj
uarda_lule-1
(Visited 1 times, 1 visits today)