Tartina me mozzarella (mocarela)

Tartinat janë antipasta të vogla që hyjnë në kategorine e finger food-it.Të përbera nga tipologji të ndryshme buke dhe kremra për lyrje nga format më te bukura ,të dekoruara me perime,djathëra ose proshutëra te ndryshme për ti bëre ato më të shijshme si në ngrenie ashtu dhe për sytë.Një variante i tyre ështe ky që … Continue reading Tartina me mozzarella (mocarela)