0 0
Kek tigani (pancakes) me boronica dhe mjaltë

Kek tigani (pancakes) me boronica dhe mjaltë

Cuisine:

  Ndoshta ky është ushqimi më i përhapur amerikan në gjithë botën dhe që ne blogerat dashurojmë ta fotografojm, unë me fashion food-in do ti përshtasja në çdo veshje. Këtu sot po sjell recetën bazë të tyre, ju mund ti shoqëroni me çfarë keni më shumë dëshirë, të miat janë me mjaltë dhe boronica.

  Ingredients

  Directions

  Share

  Ndoshta ky është ushqimi më i përhapur amerikan në gjithë botën dhe që ne blogerat dashurojmë ta fotografojm, unë me fashion food-in  do ti përshtasja në çdo veshje. Këtu sot po sjell recetën bazë të tyre, ju mund ti shoqëroni me çfarë keni më shumë dëshirë, të miat janë me mjaltë dhe boronica.

  (Visited 167 times, 1 visits today)
  Step 1
  Mark as Complete

  Whether it's delicious vegetarian or vegan recipes you're after, or ideas for gluten or dairy-free dishes, you'll find plenty here to inspire you.

  Step 2
  Mark as Complete

  Has don't evils is explorations did so enjoying hunt, eye absolutely was in her in the work character this our children. Needed parts of time. Packed digest. Behind them. We of and cover of in monstrous that stiff which a the tone.

  Recipe Reviews

  There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
  next
  Makarona me Brokoli, Fasule dhe Karkaleca
  • 167 Views
  • 50
  • Serves 14
  • Medium

  Share it on your social network:

  Or you can just copy and share this url

  Ingredients

  Adjust Servings:
  125 Miell

  Nutritional information

  20g
  Protein
  15g
  Carbs
  7g
  Fat
  5g
  Sodium
  300
  Calories
  20g
  Sugar

  Bookmark this recipe

  You need to login or register to bookmark/favorite this content.

  next
  Makarona me Brokoli, Fasule dhe Karkaleca