Qofte e madhe e mbushur në kore sfoljati

Nëse sjeni me diet, nesër përgatiteni këtë pjatë për familjen tuaj. Në shtëpin time s’geli asgjë më në pjatë, nëse akoma jeni me dy mëndje për ta përgatitur 😛     300 gr. mish i grirë viçi 300 gr. mish i grirë derri (une kisha ca salsiçe të freskëta dhe shkërmoqa brumin e tyre) 1 … Vazhdoni me leximin e Qofte e madhe e mbushur në kore sfoljati