“Muffin” – mafin çokollate me miell arre kokosi

Kur ju haen të ëmbla bëini vet në shtëpi. Jan 100 herë më mirë se të blerat dhe ndaj mos u shqetesoni as për kalorit që do merrni. E ja duke punuar para kompjuterit dje mbasdite në shtëpi mu hanin të ëmbla e u çova përgatita këto muffin “Mafin”. Unë i konsumoj kryesishtë për mëngjes … Vazhdoni me leximin e “Muffin” – mafin çokollate me miell arre kokosi