Jeto Dashuro Ushqehu

1,200 ALL

Në fund të fundit pavarsishte asaj që mendojmë se është e duhura, e pavarsishtë se vitet, rrethanat dhe njerzit që na rrethojnë kan ndikuar të bëjm diçka ndryshe nga ajo që duam vërtet…. nga ajo që na rri brënda në fundë të zemrës por e dim që do vi ajo ditë dhe do ta realizojme. Ja pra ajo që unë kam dashur gjithmon të bëja në jetën time, pavarsishtë se të gjitha  ato që kam bërë skan pasur asnjë lidhje, në fund të zemrës sime ka qën një list me tre gjëra që më në fund i vura shigjetën jeshile

të udhëtoja botën

të kisha kohë mjaftueshëm për të lexuar √

të shkruaja √

……………dhe mbasi këtë të fundit e realizova me hapjen e blogut është koha tju prezantoj librin tim. Se mendoja në atë kohë që pikërishtë libri im i parë do ishte një libër me receta.  “Krijesa” ime e re është një udhëtim gastronomik i viseve të largëta dhe të afërta. I aromës së shtëpis time dhe horizonteve të reja që unë shkel. Është i krijuar me dashuri për tju bërë të kuptoni se sa shumë dashuri kam unë për ushqimin dhe çdo gjë që e rrethon.  Është jeta ime e përditshme e fotografuar dhe shkruar me zemër. Në çdo faqe të tij do gjeni një pjes timen.

82 ne stok

SKU: AA0001 Kategoria

Additional information

Pesha 501-1000 kg

Recesione

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.