Kungull në Furrë

Meqë ështe dhe koha e kungullit dimëror sot po e sjell për ju në formën e një kontornoje.Mos jini dyshyes me veten ta pergatisni apo jo pasi mund të jet një shije e panjohur por ju siguroj që është shumë i mirë dhe nje risi e re për të shoqëruar biftekët ose filetot e ndryshme. … Vazhdoni me leximin e Kungull në Furrë